Möt Louiza Mathiassen – #körkortsstory

Varje persons väg till körkortet är verkligen individuell och ser annorlunda ut för alla. Ibland kan det kännas hopplöst eller att man vill ge upp med att ta körkort. Med vårt inslag #körkortsstory vill vi inspirera dig med människor om deras story och väg till körkortet. Vill du vara med? lägg upp en bild på instagram och tagga @korkortssidan och använd hashtagen #körkortsstory

 

Denna gång har vi på körkortssidan haft förmånen att intervjua Louiza. Läs och bli isnpirerade 🙂

 

Vad heter du och vart kan man hitta dig på i olika sociala medier?

Jag heter Louiza Mathiassen, och brukar finnas lite överallt haha!🤗 Men främst på min instagram,

www.instagram.com/louizasofficial

Min blogg;
www.louizas.se

Och på min Youtube-kanal;
https://www.youtube.com/user/MathiassenLouiza

 

Vad har du för intressen?

Gå på äventyr med mina 2 hundar, spela gitarr/piano och att pyssla med växter är en stor del av min vardag 😊

 

Varför vill du ta körkort?

Eftersom jag är aktiv av mig som vistas i både stall och ute i natur med vovvarna, så är det sällan lätt att få tag på bra bussförbindelser till stallet, som exempel. Så att inte vara begränsad av den anledningen är en stor motivering för mig att faktiskt ta körkort! 😃

 

Kör du hos en trafikskola eller kör du privat?

Jag kör på trafikskola! Men jag har gått handledarkurs tillsammans med mamma, så hon är min handledare och jag får övningsköra med henne privat. Det är väl mest att mamma är allt för nervig och vill vänta lite tills jag har de grunderna som behövs för att sen våga släppa kontrollen över ratten till mig😂
Så än så länge kör jag i alla fall lektioner på trafikskola!

 

Vad är svårast med att ta körkort hittills?

Teorin! Jag har en del koncentrations svårigheter, så den teoretiska delen vet jag kommer vara min fiende. Därför tycker jag det är så fantastiskt bra att det nu för tiden, finns så himla många olika sätt & möjligheter att plugga på!

 

Vad är det första du ska göra när du tar körkortet?

Utan tvekan kommer jag köra iväg till en utsiktsplats och njuta, men framför allt klappa mig själv på axeln för att jag lyckades ta mitt körkort! 😊

 

Tack Louiza för att du var med och lycka till med körkortet!

 

 

 

28 februari, 2019

0 responses on "Möt Louiza Mathiassen - #körkortsstory"

  Leave a Message

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Korkortssidan.se © All rights reserved.

  Setup Menus in Admin Panel

  Varukorg
  Det finns inga produkter i varukorgen!
  Delsumma
  kr
  Summa
  kr
  Fortsätt shoppa
  0