Ta körkort billigt

Hur tar man körkort billigt?

Denna vecka är det black week och då är det naturligt hur du ska kunna ta körkort billigt. Vi har massa erbjudanden denna vecka som kommer att göra du kommer kunna göra otroligt bra deals på körkort vi annars inte har under hela året. Vi ska ta alla erbjudanden längre ner men vill du ha tips på hur man tar körkort billigare rekommenderar vi dig att se vår video med 10-stegsmetoden där vi delar med oss av hur du kan bli mentalt förberedd och hur du lägger upp en planering för ditt körkort som garanterat ger resultat. Du kan se videon här.

Black friday hos Gabriels Trafikskola

Det mest fördelaktiga är att vår trafikskola Gabriels Trafikskola i Jakobsberg & Östermalm har 15% på alla intensivkurser och paket med körlektioner. Köper du ett paket kan du använda paketet 6 månader framåt så passa på att köpa en intensivutbildning om du exempelkvis tänkt ta körkortet under våren. Det är nämligen dags att planera en intensivkurs nu om du vill ta körkort i vår.

Black Friday hos korkortssidan.se

Nu kan du klara teoriprovet rekordbilligt. Fram till den 28 november har vi 50% på medlemskapet den första månaden. Det betyder att du kan klara teoriprovet för 85 kr med ett komplett verktyg för teoriprovet. Då menar vi körkortsboken, Steg för steg, vägmärken, teoriprov ja allt. Allt körkortsteori finns på Svenska, engelska och arabiska.

Black friday Körkortsappen

Vill du istället ta körkort billigt genom att plugga via en app rekommenderar vi givetvis dig att plugga via vår app Körkortsappen. I Körkortsappen har du även där Teoriprov, Steg för steg, Körkortsboken, Ljudbok och vägmärken på svenska, engelska och arabiska. Med Körkortsappen behöver du inte ett medlemskap som hos korkortssidan.se utan du betalar för appen en gång och sedan har du appen för evigt. Körkrotsappen finns våde på App Store & Google Play.

Att ta körkort billigt handlar mer om dig

Erbjudanden underlättar mycket för att ta körkort billigt och man kan spara tusenlappar som i detta fall för att ta körkort. Men ni vet att jag alltid vill vara sann och transparant med er. Att ta körkort billigt handlar mer om dig som person. Att du förbereder dig med allt som jag rekommenderar i videon för 10-stegsmetoden för att ta körkort snabbt enkelt och billigt. Du ska veta vad som krävs av dig för att ta körkort så du vet du har framför dig och blir realistisk i dina förväntingar på att ta körkort. Du ska veta varför trafikskolan rekommenderar fler körlektioner än vad du kanske vill boka. Du ska kunna planerea körkortsutbildningen enligt tips som har en stark effekt på en människas motivation. Så se videon och ta del av erbjudanden vi har denna vecka så kommer du definitivt ta körkort billigt.

Avsnitt 82 av 10 körkortsfrågor

Detta är avsnitt 82 av 10 körkortsfrågor. Vet du hur vägmärket för världsarv ser ut? Den kan vi avslöja är lätt att förväxla med vägmärket för landmärke. Vet du hur många meter före ett övergångsställe en skiolbuss måste signalera för att den ska stanna vid övergångsstället? Vet du vilken promillehallt man åker fast för rattfylleri eller frovt rattfylleri? Vet du vadf styrservon gör i bilen? Vet du hur man rangordnar anvisningar i trafiken? Du ska veta vems anvisningar du ska prioritera om du i en korsning exempelvis möter en polis, trafiksignaler, vägmärken eller trafikregler. Vems anvisningar ska du prioritera först, tvåa, trea och sist?

Veckans avsnitt är fullmatat med kunskap som tar dig närmare körkortet och med erbjudanden du inte får missa för att ta körkort billigt.