Teoriprov 7

Steg för steg

Aktuell status
Ej anmäld
Pris
¤179
Kom igång

Kursen Steg för steg för steg är pedagogiken som hjälpt våra tusentals elever att ta körkortet eftersom du faktiskt gör kursen. Med korta steg så motiveras du att studera varje dag. Kursen kombinerar boken, teoriprov, ljudbok och video för att du ska få en djupinlärning & blir redo för teoriprovet hos trafikverket.

🎓 Vilka ämnen tar vi upp?

Kursen täcker alla ämnen relaterade till teoriprovet för körkort. Varje steg innehåller ett steg med boken du ska läsa, lyssna på eller se (video-boken) för att efteråt ha ett teoriprov om det steget. Stegen är korta så att du motiveras att klara lite varje dag samtidigt som du repetera allting och får djupinlärning.

Här är några av de ämnen som behandlas i kursen:

  1. Trafikregler: Kursen förklarar och täcker olika trafikregler som som bland annat hastighetsgränser, företrädesregler, körbeteende och trafiksignaler.
  2. Vägmärken: Eleverna lär sig om de olika vägmärkena och deras betydelser. Det inkluderar bland annat varningsskyltar, förbudsskyltar, och anvisningsskyltar.
  3. Trafiksäkerhet: Det inkluderar att lära sig om säkerhetsavstånd, körning under olika väderförhållanden, farliga situationer och hur man undviker olyckor.
  4. Miljö och fordonskunskap: Eleverna får en förståelse för hur körning påverkar miljön och får lära sig om miljövänliga körsätt. Dessutom täcker kursen fordonskunskap där man bland annat lär sig om däck, när man ska besiktiga bilen och vikter.
  5. Körning i olika trafiksituationer: Kursen tar upp körning i olika trafiksituationer, till exempel stadskörning, landsvägskörning och motorvägskörning. Det innefattar även att lära sig navigera genom korsningar, rondeller och fotgängareområden.

Dessa är några av de huvudsakliga ämnena som behandlas i kursen “Steg för steg” på Körkortssidan.se.

🚀 Vad kommer du åstadkomma?

Du kommer att vägledas från nybörjare till att du är helt redo för teoriprovet. Många misslyckas med teoriprovet för att man inte vet vad, när och hur man ska studera. I kursen Steg för steg kommer du aldrig behöva tänka på det utan du bara följer stegen.

  • Djupinlärning av teorin
  • Du kommer veta vad & hur du ska studera
  • Du kommer veta när du är redo
  • När du är klar med alla steg är du redo för provet

Så vad väntar du på? Starta kursen och ta första steget mot ett godkänt teoriprov.