Teoriprov – Körkortsfrågor

Öva teoriprov liknande provet hos trafikverket samt teoriprov efter kategori.

Vill du öva körkortsfrågor för att klara teoriprovet? Detta är kursen för dig där du kan öva på tusentals körkortsfrågor som liknar teoriorvet hos trafikverket. Vi rekommenderar dig att först studera kursen Steg för steg för att få djupinlärning av körkortsteorin.

När du är klar med Steg för steg så övar du körkortsfrågor från teoriproven nedan. Du kan öva på körkortsfrågor efter kategori som Miljö eller Trafikregler eller så övar du på det stora teoriprovet med frågor från alla kategorier.

Vårt tips till dig är åtta t du övar teoriprov tills du får minst 60 rätt tre gånger. Då har du skapat dig en bra buffert ner till de 52 rätt du behöver på det riktiga teoriprovet. Var noga med att få minst 60 rätt så att du verkligen håller en tillräckligt bra nivå när det är dags ör teoriprovet. Titta på resultat efter varje prov för att se vilken kategori du behöver öva mer på och starta teoriprov efter den kategori du behöver förbättra.

Glöm inte att vi hjälper till med körkortsfrågor på YouTube & att du kan lyssna på körkortsljudfrågor här. Forskning visar att man kommer ihåg informaton bättre om man får den via olika sinnen. Ser du & även lyssnar på frågorna så kommer du garanterat att komma ihåg körkortsteorin bättre.

+13304 elever
Öppen registrering

Kurs Includes

  • 5 Avsnitt
  • 6 Prov