100% gratis kurs för Personbil, MC och personbil.

  • Steg för steg
  • Tusentals körkortsfrågor
  • Körkortsboken, ljudboken & videobok

Tack vare er så lyckades jag

“Jag har haft sån prestationsångest över teoriprovet och varit rädd for att inte klara det. Jag har haft svårt för prov då min hjärna lätt stänger av på grund av stress. Tack vare er så lyckades jag plugga på det sättet jag lär mig bäst på.”
Elin
Elev på körkortssidan


Personbil

Klara teoriprovet för personbil, moped eller MC.

Litad av 50 000+ elever

Add an overline text

Varför ska du välja korkortssidan.se?

Vi gör det enklare att välja. Allt du behöver för att lyckas med teoriprovet finns hos korkortssidan.se.

Utvecklad av en trafikskola

Körkortssidan är utvecklad av Gabriels Trafikskola med samma personer som drivit verksamheten sedan 1994. Vi har hjälpt tusentals elever att ta körkort på riktigt. Både praktiskt och teoretiskt.

Konkurrenter analyserade.

Många väljer att köpa flera appar för att täcka allting. Det behövs inte hos korkortssidan.se. Vi har analyserat konkurrenter & täcker allt och lite till.

Unik pedagogik

Vi vet vad du behöver göra för att gå i mål. Vi har tagit bort grovarbetetför dig att undra vad, hur och när du ska plugga. När du är klar med vår kurs Steg för steg så är du redo.

Gå i mål med Steg för steg.

Hemligheten bakom våra tusentals godkända elever är kursen Steg för steg. Vi vägleder dig från nybörjare till att du är redo att klara teoriprovet genom korta steg du vill och orkar göra varje dag.

1 1

Teoriprov med alla kategorier.

Öva på teoriprov med över 3 000 frågor. Teoriprov finns efter kategori, i mindre prov du hinner göra varje dag sam som det riktiga teoriprovet hos Trafikverket.

Teoriprov

Vanliga frågor

Har du en annan fråga om vi inte besvarat? Tveka inte att maila oss på support@korkortssidan.se så hjälper vi dig så fort vi kan.

Absolut. Allt du behöver täcks av ett medlemskap hos korkortssidan.se.

Nej. Du får en gratiskurs och har inga förpliktelser alls.

Yes! Vi samarbetar med Klarna som erbjuder de flesta betalningsalternativ.

Visst har vi det! Den heter Körkortsappen och finns på Apple Store & Goole Play Store. Appen behöver inget medlemskap utan man betalar en gångs för appen.