Intensivkurs körkort

Jämför intensivkurser - Kostnadsfritt

Beskriv ditt behov så får du förslag på intensivkurser från trafikskolor i din stad kostnadsfritt.

I vilken stad vill du utföra testlektionen?
Ange när du kan/vill börja köra körlektioner
Om inte svenska, ange ett språk du vill att läraren ska kunna prata.
0
Detta hälper trafikskolan att presentera att förslag för dig.
0
Tänk på att jämföra antelet minuter varje körlektion är på när du får förslag från trafikskolor.
JaNej
Syntest
Körkortsboken
Körkortsfrågor
Riskettan
Risktvåan (halkbanan)
Handledarutbildning
Bil till uppkörning
Teorikurs på plats

Hur fungerar det?

Jämför snabbt intensivkurser i din stad snabbt, enkelt & kostandsfritt. Så här går det till:

Fyll i dina behov

Fyll i din ansökan med dina behov. Det tar 1 minut.

Jämför erbjudanden

Vi meddelar trafikskolor i din stad & de återkommer med förslag gratis.

Välj det bästa erbjudandet

Välj det erbjudande som passar dig bäst.

Hur fungerar en intensivkurs för körkort?

Intensivkurs körkort

En intensivkurs för körkort är som namnet antyder en utbildning för att ta körkort under ett snabbt tempo. det finns många fördelar med att ta en intensivkurs. 

Eftersom du utför utbildningen under en snabb takt så behåller du kunskaperna enklare & förlorar inte dina körkortskunskaper lika enkelt om du hade kört sporadiskt. Eftersom du behåller kunskaperna så blir körkortet i slutändan billigare än om du hade tagit körkortsutbildningen i en saktare takt.

Olika trafikskolor har olika sätt att lägga upp en intensivutbildning. På vår trafikskola Gabriels Trafikskola erbjuder vi dig att ta en intensivkurs i Stockholm. Där planerar vi din körkortsutbildning från dag ett med en komplett planering med tydliga mål och delmål. Då vet du exakt vad du har att förvänta dig. 

Hur mycket kostar en intensivkurs för körkort?

Priserna varierar mycket för intensivkurser & beror på flera aspekter. Vart i landet du väljer att ta körkort påverkar priset då visa städer är dyrare än andra. Men det som påverkar priset på en kurs mest är vad kursen innehåller och hur långa körlektionerna är.

För att ta körkort behöver du göra riskettan och risktvåan samt teoriprov och uppkörning. Har du inget körkortstillstånd kommer du även behöva göra ett syntest samt ta körlektioner. Vårt råd är att välja ett paket med så mycket som möjligt som ingår i ett paket för en kurs. Oftast priset på intensivkursen som bäst då eftersom rabatten är procentuell på hela paketet.

Att säga ett pris är omöjligt då det som påverkar priset i slutändan är hur din körkortsutbildning faktiskt går. Eftersom en körkortsutbildning är individuell kan körkortet kosta dig 10 000 kr – 150 000 kr beroende på dina förutsättningar. 

Vad krävs för att ta en intensivkurs?

Det som krävs är att du har ett körkortstillstånd och det kan du få genom att ansöka om det hos transportstyrelsen här. För att Transportstyrelsen ska behanda din ansökan behöver du göra ett syntest. Det kan du boka hos Gabriels Trafikskola i stockholm här.

När du får ditt körkortstillstånd får du börja övningsköra hos en trafikskola. Du får däremot inte övningsköra privat än. För det behöver du och din handledare gå en handledarutbildning. Klicka om du vill gå handledarutbildning i Stockholm.

När ska man boka intensivkurs?

En kurs behöver bokas i de flesta fall långt i förväg. Detta beror på flera anledningar. 

Köerna för att få en tid för uppkörning och teoriprov är väldigt långa och kan ibland innebära en väntetid på flera månader. Då en intensivutbildning är helt beroende på när du kan utföra proven är det som påverkar när du kan utföra din intensivkutbildning.

Trafikskolor är ofta fullbokade långt i förväg på grund av de långa kötiderna på uppkörning och teoriprov. Detta är speciellt sant under sommarmånaderna då många passar på att ta en intensivutbildning. 

Så när ska man boka en intensivutbildning? Gärna månader i förväg. Speciellt om du vill utföra kursen på sommaren eller under lov. Kan du endast köra på specifika tider på dagen är det extra viktigt att boka långt i förväg.

Untitled design 2

Bara seriösa & lagliga trafikskolor

Vi rekommenderar dig bara trafikskolor som får bedriva sin verksamhet enligt transportstyrelsen. Du kan känna dig trygg med att du blir komtaktad av en bra trafikskola i din stad.