Boka Körlektioner

Jämför testlektioner & körlektioner - Kostnadsfritt

Beskriv ditt behov så får du förslag från trafikskolor i din stad kostnadsfritt.

Testlektion är en lektion där trafikskolan testar dina kunskapet för att estimera vad du behöver. Körlektioner anger du hur många körlektioner du behöver.
0
Tänk på att jämföra antal minuter varje körlektion är på när du får förslag avtrafikskolan.
Ange önskat datum för testlektion.
I vilken stad vill du utföra testlektionen/körlektionen?
Skriv bara om du önskar något annat än svenska.
Du kan ändra växellåda om du är osäker i kontakt med trafikskolan.

Hur fungerar det?

Jämför snabbt testlektionserbjudanden snabbt, enkelt & kostandsfritt. Så här går det till:

Fyll i dina behov

Fyll i din ansökan med dina behov. Det tar 1 minut.

Jämför erbjudanden

Vi meddelar trafikskolor i din stad & de återkommer med förslag gratis.

Välj det bästa erbjudandet

Välj det erbjudande som passar dig bäst.

Körlektioner till rätt pris

Körlektioner

Jämför körlektioner mellan trafikskolor i din stad & välj det erbjudande som passar dig. Körlektioner kan variera mycket i pris. Det du ska kolla på när du får erbjudanden är hur många minuter varje körlektion är på. Det ska du jämföra med priset. Alltså dela priset med antalet minuter.

Men tänk på att bara för att priset är bättre så ska du inte automatiskt välja den trafikskolan. Kika på trafiksoland omdömen, deras Instagram för att se antalet godkända elever och fråga dina vänner. Ofta kan dyrare pris vara värt det.

Ta körlektioner hos Gabriels Trafikskola

Hur många körlektioner behöver man?

Antalet körlektioner du behöver för att ta körkortet är omöjligt att säga eftersom körkortet är individuellt och beror helt på dina förutsättningar. Körkortet är orättvist och vissa har talang för att ta körkort medan andra kämpar jätte hårt med det.

Antalet körlektioner beror också på om du endast kör hos en trafikskola, privat eller kombinerar trafikskola med mängdträning. Statistik visar att elever från en trafikskola klarar uppkörningen dubbelt så ofta än elever som bara övningskör privat. Kan du köra hos en trafikskola så försök att göra det eller mångdträna hemma på det trafikskolan lär dig. På så sätt kan du öva på saker som du fastnar på.

Körlektioner billigt

Lektioner är dyrare om man köper dessa till styckpris. Nästan alla trafikskolor har lektionspaket med flera körlektioner till mer förmånligt pris. Det blir oftas nnu billigare om man köper lektioner i samband med en intensivkurs innehållandes lektioner. 

Kolla därför även att boka en intensivkurs också här. I en intensivkurs får du oftast körlektoner, riskettam, risktvåan och bil till uppkörning. Detta varierer givetvis mellan trafikskolor och deras erbjudanden. 

Untitled design 2

Bara seriösa & lagliga trafikskolor

Vi rekommenderar dig bara trafikskolor som får bedriva sin verksamhet enligt transportstyrelsen. Du kan känna dig trygg med att du blir komtaktad av en bra trafikskola i din stad.