Integritetspolicy, användarvillkor & köpvillkor

Inledning

Denna integritetspolicy,anävndarvillkor och köpvillkor syftar till att du som medlem ska få information om hur korkortssidan.se och aktiebolaget bakom korkortssidan.se: Gabriels Trafikskola AB (bolaget) hanterar dina personuppgifter, och att du ska känna dig trygg med att behandlingen sker i enlighet med Dataskyddsförordningen och övrig tillämplig personuppgiftslagstiftning. Integritetspolicyn beskriver också dina rättigheter gentemot oss och hur du kan göra dina rättigheter gällande. Den syftar också till att ge dig villkoren för användning av webbplatsen samt villkoren för köp och senare utnyttjande av produkter/tjänster.

För att kunna köpa produkt(er) genom vår sajt måste du vara 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande. Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment, registrering av användarkonto hos oss, användande av några av våra tjänster på vår sajt och/eller användande av någon av våra mobiltelefonapplikationer godkänner du våra vid var tid gällande Allmänna villkor och intygar därmed att de uppgifter som du lämnar om dig själv är riktiga.

Vi har rätt att ensidigt ändra dessa Allmänna villkor och de eventuella förändringar som vi gör träder i kraft tidigast 30 dagar efter det att de justerade villkoren har gjorts tillgängliga på vår sajt.

 

Priser och avgifter

Våra priser och avgifter kan ändras av omständigheter som vi inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms. I alla priser ingår moms om 25 % förutom fysisk litteratur som har en momssats på 6%. Om momsen ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser och avgifter med motsvarande belopp. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel.

Våra avgifter för närvarande

Fri frakt gäller för beställningar över 499 kr efter avdrag för ev. rabatter. För beställningar mellan 1 kr – 499 kr är fraktkostnaden 49 kr.

Betalsätt

Vi använder Stripe & Swish som betallösning på hemsidan och Resurs Bank för delbetalning. Delbetalning sker endast vid samtal med Gabriels Trafikskola.

Förskottsbetalning gäller hos Korkortssidan.se (Gabriels Trafikskola AB). Med detta menas att körlektioner och alla andra tjänster ska betalas innan tjänsten genomförs.

Smidigt och säkert

Säker kortbetalning med VISA, Mastercard/Eurocard och American Express. Inga kortavgifter tillkommer. Inga kortuppgifter lagras hos oss, de sparas hos vår samarbetspartner Stripe. Stripe är certifierad som en PCI level 1 Service Provtider.

Du som ansluten till Swish kan genomföra betalning som dras direkt från ditt bankkonto. Öppna Swish-appen på din mobila enhet och godkänn betalningen via ditt mobila Bank-ID för att slutföra köpet.

Betala med Swish

Du som ansluten till Swish kan genomföra betalning som dras direkt från ditt bankkonto. Öppna Swish-appen på din mobila enhet och godkänn betalningen via ditt mobila Bank-ID för att slutföra köpet.

Giltighetstid

Inköp skall förbrukas inom 6 månader från och med inköpsdatum.

Provavgifter

Provavgifter från trafikverket ingår inte i några av våra paket eller erbjudanden.

Öppet köp

Korkorrtssidan.se (Gabriels trafikskola AB) har ej öppet köp på sina tjänster och produkter.

Du har rätt till 14 dagars ångerrätt från och med att du har fått en vara levererad till dig. Detta står i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59). Ångerrätten i distansavtal gäller inte om:

  • Tjänsten har påbörjats under ångerfristen
  • Produkten kan inte ångras om den är i ett sämre skick eller om den är gammal att värdet har minskats.

Avvikelser

Avvikelser

Vi reserverar oss för att villkoren kan vara annorlunda i samband med prisändringar, kampanjer, realisationer eller förändring av paket.

Planering

Vi är i oftast, beroende på säsong, fullbokade 3-8 veckor framåt. Efter den initiala planeringen av dina körlektioner kommer du att få en estimering under utbildningen på om ditt paket kommer att räcka för att ta körkortet. Skulle din estimering betyda fler körlektioner behöver du boka dessa omgående för att undvika avbrott i din utbildning. Väljer du att inte göra detta kan vi inte garantera en kontinuitet i din utbildning. Trafikskolan kan endast boka prov om du följer trafikskolans estimering.

Ångerrätt

Du har rätt att exempelvis öppna förpackningen och prova den vara som du köpt och om du inte är nöjd med ditt köp har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottog varan. Är det en tjänst eller ett paket med tjänster och produkter i som du har köpt som exempelvis körlektioner, intensivkurser, handledarutbildning (introduktionsutbildning) eller riskutbildning gäller även där en ångerrätt på 14 dagar.

Väljer du att returnera hela din order betalar vi tillbaka det du betalat. Om din hantering av varan inneburit en värdeminskning av densamma kommer vi att göra ett avdrag med ett belopp motsvarande denna värdeminskning. Har du påbörjat eller avbokat en tjänst för sent anses tjänsten/paketet vara utnyttjat och retur kan ej göras på outnyttjade tjänster/produkter i paketet.

Om du har frågor angående din ångerrätt eller för att utnyttja din ångerrätt, kontakta oss på telefonnummer 08- 580 310 10 eller på e-post support@korkortssidan.se.

 

Reklamation/Outlösta paket

Vid reklamation eller retur, står du för transportrisken. Du som kund ansvarar för att försändelsen inte är skadad innan du tar emot och kvitterar leveransen. 

 

Reklamation

Konsumentköplagen ger dig rätt att reklamera en vara inom tre år, under förutsättning att varan var felaktig vid leveranstillfället eller utbildningstillfället. Om du tar emot en vara eller erbjuds en tjänst som det är något fel på vill vi att du så snart som möjligt kontaktar oss på telefonnummer 08- 580 310 10 eller via e-post support@korkortssidan.se. Observera att du måste lämna ett meddelande till oss med information om felet “inom skälig tid” efter det att du upptäckt det. Om du reklamerar inom två månader från det att du upptäckt felet har du reklamerat inom skälig tid.

Om du, efter att ha varit i kontakt med oss, ska skicka tillbaka varan ska varan skickas till den adress som vi anger till dig över telefon eller e-post. 

När vi mottagit den vara som du vill reklamera kommer vi att ta ställning till om det rör sig om ett fel på varan. Om det rör sig om ett fel kommer vi att ersätta dig så snart som möjligt och inte senare än inom 30 dagar från det att vi mottog varan från dig.

 

OUTLÖSTA PAKET

Vi debiterar en avgift på 150kr för försändelser som inte hämtas ut inom 14 dagar som motsvarande de faktiska kostnaderna för returfrakt. Betalningsvillkor är 30 dagar. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift (det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr) samt dröjsmålränta och ev. inkassokostnader. Om du ångrat dig när paketet har skickats från oss måste du hämta ut paketet på ditt serviceställe och skicka tillbaka det till oss med kundreturen alternativt att du kontaktar oss och talar om att du inte har möjlighet att hämta ut paketet. Om paketet inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

 

SÅ HÄR RETUNERAR DU

För att returnera en försändelse ska du fylla i den retursedel som vi skickar till dig efter att du kontaktat oss över telefon eller e-post.

Vänligen bifoga retursedeln i din returförsändelse och emballera sedan returförsändelsen innan du returnerar varorna.

 

Återbetalning

På vilket sätt återbetalning sker beror på hur du valt att betala din vara. Vi använder oss av Stripe för kortköp och Swish. Återbetalning sker via det som du har valt att köpa din produkt/tjänst via. Efter att vi har mottagit din retur/reklamation får du ett mail med returbekräftelse och vi gör du returen via Stripe eller Swish.

Swishbetald order återbetalas omgående efter du fått returbekräftelse och återbetalningen finns på kontot direkt vid återköp.

Leveranser:

Vi använder Postbord för leverans av fysiska varor.

Avbokning

Avbokning av körlektion skall ske senast arbetsdagen före körlektionen före 12:00. Avbokning skall endast ske via telefon (ej telefonsvarare) eller på plats i trafikskolan du ska utföra körlektionen hos. Avbokas en körlektion för sent debiteras fullt pris för körlektionen. Avbokar en elev mycket upprepande gånger förbehåller vi oss rätten att avbryta elevens utbildning. Avbokade körlektioner i god tid kan ej returneras utan kan endast ombokas till en annan tidpunkt.

Avbokning av handledarutbildning (introduktionsutbildning), riskutbildning del 1 (riskettan) samt riskutbildning del 2 (risktvåan) skall ske minst 3 arbetsdagar före kursstart. I annat fall debiteras fullt pris.

Sjukdom

Vid sjukdom skall läkarintyg visas för att en utebliven körlektion inte ska debiteras med fullt pris. Vi godtar endast intyg från läkare eller sjukvårdsinstans inom 3 arbetsdagar från utebliven körlektion. Eleven ansvarar för att avboka körlektioner själv under sjukskrivningen för att dessa inte ska debiteras. Vi godtar inte sjukintyg för sen avbokning eller utebliven närvaro för vabbning av barn.

 

 

Support och tillgänglighet

Vi besvarar frågor via e-post inom 48 timmar på vardagar från det att vi mottagit aktuell förfrågan.

Bedrägeri

Vi polisanmäler alla bedrägerier och dataintrång samt försök till sådana. Vi förbehåller oss rätten att neka eller häva ditt köp i det fall vi har skäl att misstänka bedrägerier, dataintrång och/eller annan sorts missbruk av vår sajt.

FORCE MAJEURE

Vi är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt dessa Allmänna villkor, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Vem är personuppgiftsansvarig?

Bolaget är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som samlas in från dig som registrerar ett konto på Bolagets hemsida för att endast studera inför att ta svenskt B-körkort på korkortssidan.se.

Bolaget är inte personuppgiftsansvarig avseende personuppgifter som samlas in från dig och endast behandlas av externa leverantörer som tillhandahåller tjänsteerbjudanden på Bolagets hemsida, såsom handledarutbildning, riskutbildning eller syntest. Vid nyttjande av dessa tjänster från exempelvis trafikskolor, kommer du att utföra bokningen och köpet hos korkortssidan.se, dina personuppgifter skickas vidare till den leverantör som tillhandahåller respektive tjänst. Respektive leverantör är personuppgiftsansvarig för sin behandling av dina personuppgifter. Bolaget är inte heller personuppgiftsansvarig avseende förfrågningar som skickas till dig från externa leverantörer du tidigare gjort bokning hos via korkortssidan.se.

Nedan finner du Bolagets kontaktuppgifter.

Gabriels Trafikskola, 556834-7404
Stockholm (Artillerigatan 83)
08-408 018 10

Vid frågor om Bolagets behandling av dina personuppgifter, vänligen kontakta oss på ostermalm@gabrieltrafikskola.se.

Typer av personuppgifter som behandlas

Bolaget behandlar följande personuppgifter om dig.

  • Namn
  • Användarnamn
  • Mejladress
  • Födelsedatum
  • Kön
  • IP adresser
  • Cookies
  • Bild (valfritt)
  • Bokningsinformation av handledarutbildning, riskutbildning och syntest. Detta omfattar datum, tid, plats och kostnad för kurs.

Ditt namn, användarnamn, mejladress, födelsedatum, kön, bild, bokningsinformation och behöver vi samla in för att kunna administrera och tillhandahålla de tjänster som erbjuds i och med ditt medlemskap i Bolagets tjänst och låta dig studera körkortsteori för B-körkort samt boka kurser samt syntest. Din IP-adress behöver vi för att beivra missbruk av Bolagets tjänster.

Vad använder bolaget dina uppgifter till?

Kundadministration

Dina personuppgifter behandlas för att Bolaget ska kunna administrera och tillhandahålla de tjänster som erbjuds i och med medlemskap i Bolagets tjänst och möjliggöra för dig att att studera körkortsteori för B-körkort samt boka kurser samt syntest hos externa leverantörer. Den lagliga grunden för behandlingen är att det är nödvändigt för att Bolaget ska kunna uppfylla avtalet med dig.

 

Beivra missbruk

Vidare behandlas din IP adress behandlas för ändamålet att kunna beivra missbruk och Bolaget kan då lämna ut IP-adressen till polisen eller åklagare samt även avsluta ditt konto eller ta bort rekommendationer som du har skrivit. Behandlingen sker med stöd av en intresseavvägning som laglig grund där Bolagets intresse av att spara IP-adressen för detta syfta anses väga över ditt integritetsintresse.

 

Direktmarknadsföring

Bolaget behandlar även din mejladress för marknadsföringsändamål. Marknadsföringen består i att Bolaget, under medlemskapet och upp till 12 månader efter att ditt medlemskap upphört, skickar e-postmarknadsföring till dig. Detta kan exempelvis vara erbjudanden om handledarutbildning, riskutbildning, syntest, hyrbil, drivmedel eller andra produkter som våra samarbetspartners vill marknadsföra sig om på korkorkortssidan.se.

Du kan dock när som helst välja att avregistrera dig från vår e-postmarknadsföring. För att avregistrera dig, vänligen kontakta Bolaget på support@korkortssidan.se eller använd länken för avregistrering som finns i varje e-post. Marknadsföringen sker med en så kallad ”intresseavvägning” som laglig grund, där Bolagets berättigade intresse att marknadsföra sig mot dig väger över ditt integritetsintresse.

 

Vilka kan vi komma att dela dina uppgifter med?

Bolaget kan komma att överföra dina personuppgifter till administratörer av webbsidan, budfirmor, PR-byråer, systemleverantörer. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för Bolagets räkning i samband med att de utför en tjänst för Bolaget. Bolaget vidtar alla rimliga legala, tekniska och organisatoriska åtgärder för att säkerställa att din data hanteras säkert och med en adekvat skyddsnivå vid överföring till eller delning med sådana utvalda tredje parter.

Bolaget kan också komma att lämna ut dina personuppgifter till myndigheter, t.ex. Skatteverket, om vi är skyldiga att göra det enligt lag. För det fall att hela eller delar av Bolagets verksamhet avyttras kan Bolaget komma att överföra dina personuppgifter till en potentiell köpare av verksamheten.

 

Överföring av personuppgifter utanför EU/EES?

Dina personuppgifter kommer huvudsakligen att behandlas inom EU/EES, men kan även komma att överföras till länder utanför EU/EES till leverantörer som för bolagets räkning ansvarar för optimering av webbplatsen och applikationer samt e-postutskick och marknadsföringstjänster. Bolaget har vidtagit lämpliga skyddsåtgärder för att skydda dina personuppgifter genom att säkerställa att mottagaren är ansluten till Privacy Shield,

 

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Dina personuppgifter behandlas så länge de behövs för att Bolaget ska kunna administrerad ditt medlemskap. Uppgifter som samlats in för administration av medlemskapet raderas av Bolaget när du har sagt upp sitt medlemskap.

Förutsatt att du inte har motsatt dig mottagande av marknadsföringsmejl, kommer vi att spara din mejladress för marknadsföring av liknande produkter i upp till 12 månader efter det att ditt medlemskap har upphört.

Om du har lämnat ditt samtycke till att Bolaget sparar din mejladress för att skicka riktad/profilerad marknadsföring till dig, kommer vi att spara dessa uppgifter under den tid som anges i samtycket.

Bolaget kommer att radera din IP-adress så snart ditt medlemskap har upphört.

Bolaget kan också komma att spara dina personuppgifter under längre tid om det är nödvändigt för uppfylla en rättslig förpliktelse som kräver behandling enligt tillämplig lag, eller för att Bolaget ska kunna fastställa, göra gällande eller försvara rättsliga anspråk.

 

Dina rättigheter

Du har vissa lagstadgade rättigheter som du kan göra gällande mot Bolaget. Nedan följer en sammanfattning av dessa rättigheter. För fullständig information om dina rättigheter, vänligen se Dataskyddsförordningen, Avsnitt 3–5.

 

  • Rätt till tillgång/registerutdrag. Du har rätt att få svar på huruvida Bolaget behandlar personuppgifter om dig. Om så är fallet har du rätt till information om bl.a. vilka personuppgifter som behandlas, ändamålen med behandlingen, vilka externa mottagare som tar del av dina personuppgifter och hur länge vi sparar dina personuppgifter.
  • Rätt till dataportabilitet. Du har rätt att begära en kopia av de personuppgifter som du har tillhandahållit Bolaget i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Du har även rätt att begära att Bolaget överför dessa personuppgifter till en annan personuppgiftsansvarig. Rätten till dataportabilitet gäller för personuppgifter som behandlas på automatiserad väg, och som grundas på ditt samtycke eller på ett avtal där du är part.
  • Rättelse av felaktiga uppgifter. Du har rätt att begära att Bolaget korrigerar felaktig eller icke komplett information om dig själv.
  • Radering av vissa uppgifter. Du har rätt att begära att Bolaget raderar dina personuppgifter under vissa förutsättningar, t.ex. om personuppgifterna inte längre är nödvändiga för det ändamål som vi samlade in personuppgifterna för.
  • Rätt att göra invändningar mot Bolagets behandling av personuppgifter. Du har rätt att under vissa förutsättningar invända mot Bolagets behandling av dina personuppgifter.
  • Rätt att invända mot direktmarknadsföring. Du har rätt att när som helst invända mot att Bolaget behandlar dina personuppgifter för direktmarknadsföring. Om du invänder mot sådan behandling ska Bolaget utan onödigt dröjsmål upphöra med all direktmarknadsföring till dig.
  • Rätt till begränsning av behandling dina personuppgifter. Du har rätt att begära en begränsning av Bolagets behandling av dina personuppgifter i vissa fall. Om du exempelvis har bestridit att dina personuppgifter är korrekta, kan du begära begränsning av behandlingen under en tid som ger Bolaget möjlighet att kontrollera om personuppgifterna är korrekta.
  • Klagomål. Om du har klagomål avseende Bolagets behandling av dina personuppgifter, har du rätt att inge sådant klagomål till Datainspektionen.

 

Om du vill framställa begäran om registerutdrag, dataportabilitet, rättelse, radering, invändning eller begränsning, vänligen kontakta Bolaget på support@korkortssidan.se

Ändringar i integritetspolicyn

Bolaget förbehåller sig rätten att göra ändringar i denna integritetspolicy. Om sådana ändringar sker kommer detta att aviseras via mejl.

 

Användarvillkor f.r.o.m 14 november 2018

Beskrivning av tjänsten

Korkorstsidan.se (i det följande kallat ”Tjänsten”) är en reklamfinansierad tjänst där du ges möjlighet att ta del av vårt innehåll när du vill. Tjänsten tillhandahålls av Gabriels Trafikskola AB org nr 556834-7404 (nedan kallad “Gabriels Trafikskola”).

 

Gabriels Trafikskola vill skapa en Tjänst som är så relevant för dig som möjligt och därför anpassas både innehåll och reklam för att du ska få den bästa möjliga upplevelsen av korkortssidan.se. För att uppnå detta tar vi vår utgångspunkt i de personuppgifter du lämnar när du skapar ditt användarkonto för Tjänsten. Vi kompletterar sedan löpande med uppgifter om ditt plugg- och användarbeteende i Tjänsten. Den typen av information får vi via cookies och liknande tekniker.

 

Omfattning

Dessa villkor reglerar din användning av Tjänsten. Tjänsten finns t.ex. tillgänglig på korkortssidan.se. Dessa villkor gäller oavsett på vilket sätt du tar del av Tjänsten.

 

I samband med att du skapar ett konto för Tjänsten kommer ditt uttryckliga godkännande av dessa användarvillkor (i det följande även kallat ”Villkoren”) att efterfrågas och ditt godkännande är en förutsättning för att du ska kunna skapa ett konto och ta del av Tjänsten.

Skulle det, för specifika delar av Tjänsten eller för nya erbjudanden som är direkt relaterade till Tjänsten, föreligga särskilda villkor så kommer du att upplysas om detta i samband med att du registrerar dig för ett sådant erbjudande. Om det föreligger konflikt mellan Villkoren och sådana särskilda villkor ska de senare alltid ges företräde.

 

Registrering av konto

Användning av Tjänsten förutsätter att du har registrerat dig som användare, d v s skapat ett konto.

I samband med att du skapar ditt konto efterfrågar vi uppgifter såsom t.ex. namn och e-mail. Du kommer att skapa ett login – användarnamn och lösenord – som du använder när du ska ta del av Tjänsten framöver. Du ansvarar för att ditt användarnamn och lösenord förvaras på ett betryggande sätt och inte används av någon annan.

 

Genom att skapa ett konto på korkortssidan.se får du titta på vårt innehåll, helt eller delvis gratis. En förutsättning för att vi ska kunna erbjuda dig en sådan kostnadsfri tjänst är att vi kan visa dig våra annonser. Av den anledningen ber vi dig att inte använda s.k. adblockers på Tjänsten.

 

Ändring av villkor

Teknik- och produktutvecklingen går fort och vi förbehåller oss därför rätten att uppdatera Villkoren. Om ändring sker kommer vi att meddela dig detta innan ändringen träder i kraft. Meddelande kan ske via e-mail, meddelande i ”Mina Sidor” eller på annat sätt i Tjänsten

Skulle en ändring av Villkoren innebära en väsentlig nackdel för dig kan du avsluta Tjänsten. Om du väljer att fortsätta använda Tjänsten efter det att ändringarna trätt i kraft anses du dock ha accepterat dessa.

 

Cookies

Vi använder cookies och liknande teknologier på våra plattformar, t.ex. för att förbättra användarupplevelsen, mäta reklam och upptäcka användningen av annonsblockeringsverktyg på Tjänsten.

 

Du har alltid möjlighet att säga nej till cookies etc. För att göra detta krävs att du ändrar inställningarna i din webbläsare. Observera att ett blockerande av cookies kan resultera i att du inte får tillgång till alla sidor och funktioner på vår webbplats. Det kan även komma att försämra din användarupplevelse. För mer detaljerad information om cookies och hur du kan stänga av cookies, se www.minacookies.se

 

Användning av Tjänsten

För att använda Tjänsten krävs en dator/telefon/tablet med särskilda systemkrav och en internetuppkoppling som aldrig understiger viss överföringshastighet. Korkortssidan.se förbehåller sig rätten att ändra de tekniska förutsättningarna för Tjänsten när detta kan anses nödvändigt.

Genom registrering av konto erhåller du en icke-exklusive, icke överlåtbar, begränsad licens till innehållet på Tjänsten att använda för privat bruk i enlighet med Villkoren. Utöver föregående kommer ingen rättighet, äganderätt eller intresse att överföras till dig.

 

Du får inte själv, och inte heller uppmuntra annan att:

(i) använda Tjänsten eller dess innehåll för ett kommersiellt eller offentligt ändamål,

(ii) använda Tjänsten eller dess innehåll för något olagligt eller olämpligt innehåll,

(iii) kopiera/reproducera, ladda ner, sprida, sälja, låna ut, sända, distribuera, publicera eller på annat sätt överföra eller modifiera innehållet från Tjänsten,

(iv) kringgå, modifiera, ta bort, ändra eller i övrigt påverka den teknik och/ eller det säkerhetssystem som korkortssidan.se från tid till annan använder för att skydda Tjänsten,

(v) inte låta annan person använda dina inloggningsuppgifter,

(vi) inte länka till enskilt innehåll i Tjänsten eller Tjänsten utan vårt samtycke,

(vii) i övrigt använda Tjänsten eller dess innehåll i strid med upphovsrättslagstiftning, annan tillämplig lagstiftning eller i strid med dessa Villkor.

 

Innehållet skyddas av upphovsrätten

Tjänsten innehåller material som skyddas enligt Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. Detta innebär bland annat att du inte har rätt att sprida (göra tillgängligt) eller kopiera hela eller delar av Tjänsten till allmänheten eller på annat sätt använda Tjänsten för kommersiellt bruk. Du får inte heller kringgå eller försöka kringgå tekniska åtgärder mot kopiering.

Korkortssidan.se:s material får inte användas i sammanhang som syftar till att undergräva respekten för mänskliga rättigheter eller diskriminerar någon på grund av etnisk tillhörighet kön, religiös uppfattning, sexuell läggning, nationalitet eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att vidta åtgärder i syfte att begränsa sådan användning om vi anser detta nödvändigt.

Du får endast använda Tjänsten för eget och privat bruk och i enlighet med vad som i övrigt gäller enligt tillämplig lag. All annan användning kräver samtycke från korkortssidan.se och Gabriels Trafikskola.

Brott mot vad som nämnts i denna bestämmelse samt bestämmelsen ovan, ”Användning av Tjänsten”, ska alltid anses som väsentligt och medföra rätt för korkortssidan.se att utan förvarning omedelbart stänga av dig från att använda Tjänsten. Brott kan även medföra skadeståndsskyldighet. Korkortssidan.se förbehåller sig även rätten att vid upprepade avtalsbrott blockera relevant IP-nr från fortsatt användning av Tjänsten.

 

Ansvar för Tjänsten och reklamation

Korkortssidan.se ansvarar inte för att innehållet i Tjänsten är korrekt eller fullständigt. Skada som uppkommer till följd av felaktigheter i innehållet i Tjänsten ersätts därmed inte av korkortssidan.se eller Gabriels Trafikskola. Korkortssidan.se kan när som helst, och utan föregående meddelande, välja att ta bort eller ändra visst innehåll i Tjänsten. Vi arbetar ständigt med att förbättra såväl funktionalitet som innehåll och förändringar sker därför löpande.

Tjänsten är inte avsedd att användas av barn utan en målsmans medverkan, övervakning och samtycke. Som målsman är du ensamt ansvarig för att avgöra vilket innehåll som är lämpligt för ditt barn och du ansvarar också för att ditt barn använder Tjänsten i enlighet med dessa Villkor.

På Tjänsten kan det förekomma länkar till webbplatser som ägs och/eller kontrolleras av tredje part – korkortssidan.se ansvar inte för sådana webbplatser eller det innehåll som där tillgängliggörs.

Korkortssidan.se ansvarar inte i något fall för t.ex. fel, skada eller försening som beror på din felaktiga användning av Tjänsten, fel i din utrustning eller annan utrustning som inte tillhör korkortssidan.se. Korkortssidan.se ansvarar inte heller för fel som beror på strömavbrott, fel i och försening av operatörers nätverk eller leveranstjänster eller andra fel och förseningar som beror på omständigheter utanförkorkortssidan.se s kontroll.

Korkortssidan.se, Gabriels Tarfikskola, styrelsemedlemmar och företagsledning  ansvarar inte för indirekt förlust eller skada.

 

Avtalstid och uppsägning

För att säga upp ditt konto, och därmed Tjänsten, ber vi dig besöka vår sajt där du bland annat kan säga upp ditt konto genom att begära att bli glömd. Dessa Villkor gäller så länge du har kvar ditt konto hos oss.

Korkortssidan.se kan säga upp ditt konto med omedelbar verkan om korkortssidan.se; (i) beslutar att stänga Tjänsten helt eller delvis, (ii) beslutar att väsentligen förändra Tjänsten, (iii) eller vid brott mot Villkoren som kan anses väsentligt. Uppsägning från korkortssidan.se:s sida kan ske via Mina Sidor eller e-mail. Uppsägning med anledning av (i) kan även ske genom meddelande i Tjänsten.

 

Användargenererat innehåll

Det kan från tid till annan förekomma innehåll i Tjänsten som skapats eller skickats in till oss av våra användare – detta kallas ibland för ”användargenererat” innehåll. Exempel på detta är kommentarer, recensioner eller bilder. I vissa fall förhandsgranskas användargenererat innehåll av korkortssidan.se  och detta betyder då att innehållet omfattas av korkortssidan.se utgivaransvar. Det kan dock finnas situationer då korkortssidan.se  tillåter användare att själva publicera innehåll i Tjänsten utan föregående granskning. Korkortssidan.se ansvarar inte för sådant innehåll vilket betyder att det är användaren som lagt upp innehållet som bär det fulla ansvaret. Korkortssidan.se är dock enligt den sk BBS lagen (lag 1998:112 om ansvar för elektroniska anslagstavlor) skyldigt att i efterhand granska och ta bort sådant innehåll som användare själv lagt upp om innehållet anses vara i strid med lag. Därutöver förbehåller sig korkortssidan.se rätten att ta bort sådant innehåll som användare lagt upp om korkortssidan.se bedömer innehållet som olämpligt eller opassande.

 

Om du bidrar med innehåll till Tjänsten så anses du genom den åtgärden ge korkortssidan.se en evig och obegränsad rätt (licens) att använda innehållet i Tjänsten och i verksamheten i övrigt. Det kan t.ex. röra sig om fotografier som utgör bidrag i tävling eller texter som du publicerar på en webbplats. Vidare ansvarar du för att allt material som skickas in till korkortssidan.se eller som du själv tillgängliggör på Tjänsten är i enlighet med lag och att du erhållit de tillstånd som krävs för sådant tillgängliggörande (t.ex. tillstånd från berörda upphovsmän). Korkortssidan.se har rätt att kräva ersättning i form av skadestånd för det fall ditt tillgängliggörande av innehåll på Tjänst medför skada för korkortssidan.se.

Överlåtelse

Korkortssidan.se äger rätt att överlåta sina rättigheter och skyldigheter enligt Villkoren till annan. Du äger inte rätt att överlåta dina rättigheter och skyldigheter enligt Villkoren till annan.

 

Tillämplig lag och tvistelösning

Dessa Villkor ska tolkas och regleras i enlighet med svensk lag. Villkoren begränsar inte de konsumentskyddsrättigheter som du kan omfattas av i enlighet med gällande och tvingande lagstiftning i det land där du är bosatt. Skulle någon bestämmelse i Villkoren anses vara ogiltig eller omöjlig att verkställa, ska den bestämmelsens ogiltighet inte på något sätt påverka möjligheten att verkställa övriga bestämmelser och tillämpningen av den bestämmelsen ska verkställas i den utsträckning som tillåts enligt gällande lagstiftning, under förutsättning att dessa Villkor inte som en konsekvens blir oskäligt obalanserade.

Om en tvist uppstår mellan korkortssidan.se och dig ska vi i första hand försöka lösa tvisten genom en ömsesidig överenskommelse. Om vi inte kan enas ska tvisten avgöras i svensk domstol. I egenskap av konsument har du möjlighet att istället välja att vända sig till Allmänna reklamationsnämnden för prövning av tvisten. Allmänna reklamationsnämnden har följande kontaktuppgifter: hemsida: www.arn.se, mejl: arn@arn.se, postadress: Box 174, 101 23 Stockholm.

Korkortssidan.se © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel

Varukorg
Det finns inga produkter i varukorgen!
Delsumma
kr
Summa
kr
Fortsätt shoppa
0