Lyssna på körkortsboken som ljudbok gratis.

Välj vart du vill lyssna:

    

Körkortsbok som ljudbok

Vår körkortsbok finns nu som ljudbok helt gratis att lyssna på. Den heter körkortsljudboken och finns på Spotify, Apple Podcasts och Google Podcasts.

Korkortssidan.se har tillsammans med Gabriels Trafikskola producerat körkortsboken som ljudbok. Att lyssna på böcker har blivit mycket populärt då det är avkopplande men också produktivt då man kan lyssna och göra någonting annat samtidigt. Korkortssidan.se vill göra allt som krävs för att fler ska kunna ta körkort; oavsett bakgrund och plånbok. Körkortsboken som ljudbok är därför ett naturligt steg för oss att erbjuda elever som vill ta körkort.

Körkortsljudboken är noga planerad och krävt mycket arbete för att erbjuda dig som lyssnare en bra upplevelse. Ljudboken är inspelad i ett lugnt tempo så att alla hinner höra vad som sägs. Går det för sakta kan du öka farten på ljudboken på Spotify eller i din podcast-app. Ljudboken går även rakt på sak och läser upp bara det som är relevant för teoriprovet. Prenumerera gärna på körkortsljudboken så missar du inte om vi uppdaterar boken med nytt material.

Körkortsljudboken innehåller 42 kapitel som täcker alla moment i körkortsteorin. Kapitlen sträcker sig från bilens styrsystem, trafikregler och EcoDriving. Varje kapitel tar mellan 3-12 min att lyssna på. Lyssna nu på en gång!

Lämna ett omdöme

För att fler ska kunna upptäcka körkortsljudboken behöver den få omdömen i Apple Podcasts. Ju fler omdömen ljudboken får desto mer klättrar den på topplistorna och fler kan lyssna gratis på körkortsljudboken. Det hjälper vår vision att alla ska kunna ta körkort oavsett bakgrund och plånbok.

 

Lämna ett omdöme med din iPhone

 

Dela ljudboken

Känner du någon som vill ta körkort eller pluggar körkortsfrågor får du gärna dela denna sida till dina vänner. Ju fler som lyssnar på körkortsljudboken desto fler inspirerar vi att ta körkort. Dela gärna denna sida eller ljudboken direkt från Spotify eller podcast-app.
Korkortssidan.se © All rights reserved.

Setup Menus in Admin Panel