Körlektion till förarprovskontoret i Sollentuna!

Kopia av audios co.

En sak som vi gör med alla våra elever hos Gabriels Trafikskola är att mot slutet av utbildningen att köra dubbla körlektioner i uppkörningsområdet där elevens uppkörning är bokad. Eftersom vi har en trafikskola i Jakobsberg so bokar vi alla elever där ifrån i Jakobsberg. Men från Gabriels Trafikskola på Östermalm i Stockholm föredrar vi att boka våra elever hos förarprovskontoret i Sollentuna.

Utbildningsområdet för landsvägskrning är i Täby där vi i denna video utgår ifrån i körlektionen till förarprovskontoret i Sollentuna. Detta kan vara tillbakarutten tillbaka till förarprovskontoret i Sollentuna efter att du kört ca hälften av din uppkörning.

Du får lära dig hur skylten för omkörningsförbud ser ut samt när omkörningsförbudet upphör. Du får se en tydlig farlig situation där om man struntar i omkörningsförbudet kan resultera i en mycket farlig situation. Du får lära dig vem som har väjningsplikt i en korsning där huvudleden fortsätter. Hur man kör i en cirkulation, vem som har företräde vid en cykelpassage och hur skylten för rekommenderad hastighet ser ut. Hoppas ni gillar videon!

Related Articles

Svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  1. Om jag ska nu bli medlem för en månad och glömmer bort att avsluta medlemskapet ,blir det då att det fortsätts med en månad till och att jag få betala mer .?

    1. Hej! Du behöver avsluta medlemskapet färe nästa debitering. Gör du inte det så debiteras du automatiskt. Med vänlig hälsning, Oscar