Om oss

Vår vision är att alla ska kunna ta körkort oavsett plånbok, bakgrund eller förutsättningar för att det hjälper människor att integrera i samhället, få ett jobb eller bara förenkla vardagen.

1995 grundade Jacob och Marie Gabriels Trafikskola. Innan dess hade Jacob blivit erbjuden att utbilda sig till trafiklärare vilket la vägen för en framtid för hans familj.

Deras söner Oscar & Allan är utbildade på universitet men valde att engagera sig i familjeföretaget. Uppgiften blev att ta körkortsutbildning digitalt och tillgängligt för så många personer det går. För de vet vad det har betytt för deras egen familj.

2018 lanserades korkortssidan.se och blev en framgång direkt. Med engagemang på YouTube och Instagram erbjöd de utbildning på ett roligare sätt som många kunde uppskatta. Körkortsljudboken  lanserades på Spotify vilket streamas ca 100 000 gånger per månad. Korkortssidan.se fick på mindre än ett år över 20 000 medlemmar.

2023 är korkortssidan.se känt bland alla körkortstagare i Sverige genom sociala medier, vår hemsida, app och vårt starka driv att hjälpa människor. 2023 lanserade vi även moped och MC-utbildning utöver utbildning för personbil.

IMG 3003